dissabte, 13 de març del 2010

Verónique: el cor indomable (Revolució Francesa, sèrie TV)


Verónique: el cor indomable
La minisèrie s'ubica a París, l'any 1775, catorze anys abans que esclatin els disturbis que desembocaran en revolució. La protagonista de la història és la Verónique, una jove camperola, intel·ligent i ambiciosa que està decidida a no acabar treballant com a minyona de pagès.

La Verónique té un tresor que ella mateixa desconeix: un medalló que li arriba a les mans per casualitat i que pertany al duc d'Orleans, personatge que, tal com descobrirem més endavant, planeja un atemptat contra el rei, juntament amb la comtessa de Beaumarchais.

La Verónique coneix el duc de Savigny, Jean Baptiste, que li dóna l'oportunitat de viatjar a París i li demana per casar-se amb ell. Paral·lelament, l'heroïna de la història descobreix un conjunt de secrets amagats que, sorprenentment, li permetran salvar la vida del rei.

Una vegada la Verónique ja s'ha convertit en duquessa de Savigny s'adona que el seu compromís li genera molts enemics. A més, la jove comença a sentir-se atreta per l'Edmond, el germà del seu marit, que és assassinat mentre caça. De retruc, la Verónique és empresonada i involucrada en un terrible complot.

"Verónique: el cor indomable" és una producció de Gyula Trebitsch Fernseh-Produktion i DEGETO FILM.